Предимства на ПВЦ дограмата

Предимства на ПВЦ дограмата

Икономичност
Голяма част от топлината в помещенията се губи от недобре изолирани прозорци. Професионалното поставяне на качествена PVC дограма гарантира до 2 пъти намаляване на разходите за отопление.

Топлоизолация
Степента на топлоизолация зависи от вида на стъклото, неговата дебелина и разстоянието между стъклата. Затова добра топлоизолация може да постигнете при употребата на PVC профили с устойчивост на чести температурно-влажни колебания с диапазон от – 50 до + 50 градуса; при употреба на минимум 3 въздушни камери в конструкцията на профила и минимум 3мм дебелина на външните стени на PVC профила. Необходимо е общата дебелина на профила на рамките и крилата да бъде минимум 60 мм, а дебелината на стъклопакета не по-малко от 24 мм.
Употребата на ниско емисионни или т.нар. К-стъкла позволява отразяването и инфрачервеното излъчване на до 70% от топлоенергията и възпрепятства тя да напусне помещението. Така се запазва една относително константна температура на помещението.

Шумоизолация
PVC дограма с профилни системи с 3, 4 и 5 въздушни камери осигурява добра звукоизолация на прозоречните системи. Качественият стъклопакет, професионалният монтаж и надеждният обков на PVC дограмата са достатъчни условия за постигане на добра шумоизолация.

Лесно почистване
Почистването се извършва с гъби и тъкани с меки влакна и специални съставки, които лесно отстраняват замърсяванията от PVC повърхностите. Може да използвате обикновен сапунен разтвор, но не и миещите средства с абразивни частници. Преди закупуване прочетете внимателно инструкциите и състава на почистващото средството. В никакъв случай не третирайте профилите от PVC с бензин, ацетон или други разграждащи боята химикали.

Съвременен дизайн
PVC профилите предоставят съвременен дизайн и позволяват различни конфигурации в дизайна на интериора. Този вид профили предлагат богата цветова гама, както и голям асортимент от ламинирани профили.

Архив

Няма архиви за показване.

Категории

  • Няма категории

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)