Външни ролетни щори

Външни ролетни щори

Външните ролетни щори са изключително подходящ продукт за цялостното оформление на дограмата във вашия дом или офис. Със своите качества за топлоизолация, подобрена шумоизолация и възможност за регулиране на светлината до 100%, те се явяват несъмнен плюс за всеки един прозорец. Спуснатата ролетна щора е в състояние да накара крадците да се откажат от намеренията си. Така те изпълняват и ролята на решетка. Има дори възможност да се монтират резета, които да заключат щората и да попречат на нейното отваряне отвън. При ниски температури навън щората Ви предпазва от загуба на топлина. Така значително се намаляват разходите Ви за отопление през зимата и за охлаждане през лятото поради тази отлична тяхна изолация.

Благодарение на специалния шумопоглъщащ материал от който е изработена щората се предотвратява навлизането на шума в дома Ви и се предпазват мебелите ви от избеляване. А ако пък поискате да гледате телевизия щората лесно ще ви позволи да затъмните помещението, така че да се чувствате като на кино.

Външните ролетни щори са изработени от алуминиеви компоненти и алуминиеви термоламели, пълни с изолираща пяна. Другият вид щори се изработват от PVC. Монтират се лесно- почти всеки прозорец или врата може да бъде покрит с външни ролетни щори. Стандартно щората се управлява от колан или найлоново въже, които могат обаче да се заменят от манивела или електрически мотор според Вашите индивидуални предпочитания и желания.Водачите на щорите се монтират към дограмата или със странично набити дюбели в нишата на прозореца. Кутията се закрепя върху водачите, като тя може да е обла или правоъгълна.

Можем да ви предложим външните ролетни щори с различни полезни екстри- датчик за вятър, датчик за светлина, който автоматично вдига или сваля щората в зависимост от избраните от вас стойности.

Като обобщение избирайки външните ролетни щори Вие не само спирате слънчевите лъчи, но и предпазвате дома си от крадци, намалявате разходите за отопление, намалявате нивото на външния шум и си създавате пълно уединение.

Архив

Няма архиви за показване.

Категории

  • Няма категории

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)