Външни хоризонтални щори

Външни хоризонтални щори

Последните тенденции в развитието и търсенето на слънцезащитните продукти са в посока на все повече използване на вътрешни щори в комбинация с външни щори. Специално за Вас ние предлагаме външните хоризонтални щори. Щората им се движи нагоре и надолу, а едновременно с това ламелите й могат да се въртят за оптимален контрол на видимостта- за да постигнат ненадмината функционалност и комфорт.

Те напълно елиминират прехода на директни слънчеви лъчи и избягват ефекта на заслепяването. Имат перфектни топлоизолационни характеристики- елиминират парниковия ефект в съчетание с почти нулев пренос на температурата в помещението. По този начин вашите разходи за енергия при ползването на климатик се намаляват до 50 %. Като при по- големи обекти ефикасността на слънцезащита може да бъде увеличена с инсталирането на система за автоматично управление на щорите с датчици за слънце, вятър, температура.

Ние предлагаме богат избор от ламели с различни форми, ширина и дебелина на материала, с висока якост и еластичност в комбинация с елегантно некорозионно изпълнение на видимата част на конструкцията в цвят, синхронизиран с цвета на ламелите.

В допълнение Вие имате многообразие от възможности за монтиране на щорите- ръчно или електронно задвижване с дистанционно. Щорите са много подходящи за приложение при офис и жилищни сгради, търговски и производствени центрове, складови бази, обществени сгради, тъй като те участват активно в интериора и екстериора на сградите с богата си палитра от цветове.

Изберете ли хоризонталните външни щори Вие ще оставите жегата навън.

Архив

Няма архиви за показване.

Категории

  • Няма категории

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)