Римски щори

Римски щори

Римските щори са един от най- актуалните модели в съвременния интериор. Те са алтернатива на пердетата и в последните години успешно заместват в декорацията добре познатите ни пердета. Обликът на римската щора придава индивидуалност към интериора Ви и същевременно внася нежния уют, като бяга от стереотипа на старите завеси и пердета. Подходящи са за почти всички помещения- например трапезария, хол, спалня- всичко е по ваш вкус и усет.

Римските щори са изработени от текстил. Когато са спуснати платът застава почти гладък пред стъклото, а при събирането им- елегантно се надипля. Монтирането им принципно става над дограмата, където се надипля плата, така щората се спуска от тавана, за да се получи красив завършен вид. Възможно е монтирането й дори при наклонени тавани, скосени прозорци или такива с трапецовидна форма.

Текстилът е висококачествен, материите са както плътни така и леки, ефирни и полупрозрачни, оцветени в меки, пастелни тонове, радващи окото. Цветът не може да избелее от слънчевите лъчи и Ви осигурява до 100% затъмнение. Механизмът на щората осигурява лесен демонтаж на текстила, за да може да го почистите(пере се в пералня на 30 градуса без центрофуга) или подмените.

Изберете ли римските щори Вие ще осигурите пълната красота на текстила във вашия дом

Архив

Няма архиви за показване.

Категории

  • Няма категории

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)