Плисе щори

Плисе щори

Плисе щорите са неизменна част от усещането за романтика и лукс във вашия дом или офис. Те комбинират в себе си модерен дизайн и контрол на светлината, редуцират стайната температура и видимостта.

Ако не сте почитатели на строгите вертикални или хоризонтални линии при традиционните модели, то задължително се насочете към плисе щорите. Успешно се монтират към различни нестандартни форми- като триъгълни прозорци, трапецовидни прозорци, елементи на арка.

Изработени са като от антистатични материали така и от текстилни със сребърна промазка за постигане на по-добра светло- и топлоизолация. Платовете са в различна гама от полупрозрачни до напълно затъмняващи платове, негорими, антистатични и влагозащитени, както и интересните платове с рисунки и мотиви специално предназначени за детски стаи.

Предлагат се в 3 начина за управление, 9 модела на движение на плата както и специалният модел „ден и нощ“. Щорите „ден и нощ“ придават екзотичен вид на помещението ви, тъй като са изработени от два модела разноцветни тъкани, с различна степен на светлоотражение и пропускливост, а това ви дава възможност да експериментирате със светлината в помещенията.

Интересна разновидност на плисе щорите са дует щорите. Те имитират структурата на пчелната пита(в разрез са като шестоъгълник) и имат отлични термоизолационни характеристики. Още повече двустепенната структура на плата го прави екстремно здрав, ширината на гънките се запазва еднаква по цялата височина на щората.

Изберете ли плисе щори Вие добавяте един стилен аксесоар към вашия дом

Архив

Няма архиви за показване.

Категории

  • Няма категории

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)