Перде щори

Перде щори

 

Уникални нови продукти – съчетание на вертикална щора с ефирно перде между ламелите.

Управлението и движението им е еквивалентно с това на вертикалните щори като по този начин се подчертава тяхната функционалност.

Несъмнено тези нови модели предизвикват най-голям интерес у нашите клиенти със своята мекота и ефирност.

В отворено положение, полупрозначните участъци филтрират, омекотяват естествената светлина, а в затворено положение достигате 90% затъмнениие.Затова тези модели се препоръчват, както за слънчева защита на дневни помещения така и при нуждата от по-голяма степен затъмнение на спални помещения.

Монтаж на Перде щора

  1. Монтаж на перде щора на стена. При този монтаж, задължително се използва Г-образни планки, които трябва да се монтират минимум 10 см над прозореца.
  2. Монтаж на таван – минималното разстояние за монтаж трябва да е с отстояние 10 см от най изпъкналите части ( ппд, перваз, дръжка на прозорец, стена), които биха могли да бъдат препядствие за свободно висящите ленти на щората.
  3. Монтаж в нишата на прозореца (ако позволява).
  4. Монтаж на окачен таван с изгредена ниша за пердета. Задължително условие при такъв тип монтаж е: самата ниша да бъде с широчина минимум 20 см разстояние.
  5. Платовете в кашона са подредени за монтаж от ляво на дясно, като първо се закачат всички пластмасови щипки ( с ухо ) за релсата. След като вече са закачени, лентите се защипват една за друга, като се оформя дъга на всяка лента плат към стаята.

Архив

Няма архиви за показване.

Категории

  • Няма категории

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)