Ламелни топлоизолационни ролетни врати

Топлоизолирани

„Уиндор 2007“ ЕООД произвежда и предлага ламелни топлоизолационни ролетни врати. Ламелите на вратите са изработени от алуминий или стомана, запълнени с пенополиоретанова пяна. Дебелината на ламелите е 18 мм , височината – 77 мм или 95мм, като осигуряват много добра шумо и топлоизолация. За добрата изолация, тих ход и надеждна работа допринасят и уплътнените с четки и гума водачи и прагов профил. Ламелите на вратага могат да бъдат боядисани в цвят по каталог RAL или

Както за всички други модели и видове ролетки и врати, „Уиндор 2007“ предлага автоматика и за топлоизолационните ламелни ролетки. Съществуват възможности за дистанционно управление на отварянето и затварянето на ролетката, осветление в областта на отваряне, контролиране с фотоклетки,защитна гума и т.н.

Тези ролетни врати се използуват при затварянето на промишлени обекти, при които се изисква запазване на температурата в помещението, като размерите на вратата могат да са ширина до 12м и височина до 8 метра.

Архив

Няма архиви за показване.

Категории

  • Няма категории

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)