Системи за прозорци Reiner

 

Reiner Plast е немска компания, която оперира своя бизнес в сферата на проектирането и производството на PVC профили за врати и прозорци. Още от самото начало на дейността си, компанията е фокусирана към високото качество на предлаганите продукти и услуги, с цел да се осигури цялостна гама на широк кръг от клиенти.

 

 

 

LINEA Optima

LINEA Optima® е прозоречна система с дълбочина на профила на осемдесет и два милиметра.

Чрез комбиниране на голяма дълбочина на профила с дизайн, Reinerplast създаде енергично и визуално възвишена прозоречна система.

Чрез голямата дълбочина на профила и седмите изолационни камери вътре, профилите гарантират изключителна топлоизолация и успокояващо мълчание, за да ви накара да се чувствате спокойни.

 

 

LINEA Optima Window

LINEA Optima® е прозоречна система с дълбочина на профила на осемдесет и два милиметра. Чрез комбиниране на голяма дълбочина на профила с дизайн, Reinerplast създаде енергично и визуално възвишена прозоречна система. Чрез голямата дълбочина на профила и седмите изолационни камери вътре, профилите гарантират изключителна топлоизолация и успокояващо мълчание, за да ви накара да се чувствате спокойни.

 

 

 

 

 

 

 

LINEA Optima Door

Вратите осигуряват ефективна защита срещу взлом. Голяма правоъгълна армировка образува стабилна, затворена рамка, а ъглите на вратите са подсилени от заварени ъглови съединения.

 

 

 

 

 

 

 

 

Стъклопкет
   
 За допринасяне на отлични шумо и топло изолационни свойства, системата предоставя възможност за поставяне на троен стъклопакет до 52мм дебелина.

Сигурност
     
Спокойствието по отношение на проникване с взлом, се гарантира до най-високо ниво на системата в комбинация с противовзломен обков.


Уплътнение
    Средното уплътнение подобрява термични и акустични свойства на прозореца и предлага надеждна защита, дори и при екстремни метеорологични условия с проливен дъжд и високи скорости на вятъра.

       Иновативната конструкция от седем камерна каса с дебелина от 82мм и осем камерното крило с ширина от 93мм, предлагат оптимална енергийна ефективност. Коефициентът на топло-преминаване на системата е изключително добър - Uf=1.0W/m2K. В комбинация с подходящ стъклопакет, той стига до Uw=0.75W/m2K.