Руло

 

Руло щорите са едно много практично и различно решение, за да декорирате интериора в дома или офиса. Те са стилни, изискани и свежи. Предпазват ви вътре като отразяват слънчевите лъчи и топлината. Регулирането на светлината става чрез промяна нивото им на спускане. Предпочитани са за помещения като кухни, бани, коридори като идеално се съчетават с избраните от вас пердета. Успешно се монтират на прозорци, врати, дори на тавана.

Руло щорите се предлагат в два вида системи: система с водачи- която е подходяща за отваряеми части, и система без водачи- подходяща за неотваряемите части, като покрива по- голяма част от прозореца. Лесно се управляват от синджирче като щом стигнете желаното от Вас положение просто спирате и плата се застопорява.

Платовете от които се изработват роло щорите са висококачествени, имат различна степен на пропускаемост, абсорбация и отразяване на слънчевата светлина. Те са съставени от 100% полиестер и в зависимост от дебелината и плътността на плата имат и различно функционално предназначение в зависимост от вашите желания. Платовете са още антистатични и са лесни за почистване. Но най- важното е, че са соларно защитени, тоест предпазват Вас и Вашите мебели от вредните слънчеви лъчи. Съответно ако си изберете по плътна материя ще си подсигурите по- голяма защита и по-добро затъмнение в помещенията си.

Важно е да подчертаем, че отразяващото покритие е само от едната страна на лентата. Това означава, че цвета и качеството на тъканта от опакованата страна са подсигурени- подплатени.

Изберете ли руло щори Вие ще покажете стил, изисканост и свежест.